BABAMLA ANADOLUYA YOLCULUK PROJESİ

COODWEEK HAFTASI kapsamında anasınıfı C şubesi ekim ayı proje etkinlikleri çerçevesinde kodlama etkinliği oluşturarak mükemmellik sertifikası alma hak kazandı.

Okulumuz anasınıfı C şubesi öğretmeni Hülya Salman sınıfıyla, Babamla Anadoluya Yolculuk eTwinning Projesi ekim ayı etkinliklerinde,  kodlama haftası nedeniyle yaptıkları çalışmada,  Hatayda çıkan yangınına dikkat çekmek ve doğayı, yeşili korumanın önemini çocuklarda farkındalığını sağlamak için kodlama çalışması yaptılar ve Avrupa Coodweek etkinlikleri kapsamında verilen mükemmellik serfikasını almaya hak kazandılar. Ayrıca Orman bakanlığının fidan bağışı kampanyasından sınıfları adına,  Hatay'da dikilmek üzere fidan bağışladılar. Sınıfça yaptıkları bilgisayarsız kodlama etkinliği okulumuzun sosyal medya hesaplarından da yayınlandı.

30.10.2020 188

30-10-202030-10-2020