OKUL MÜDÜRÜ

SELİM ÇEVİKBAŞ-OKUL MÜDÜRÜ

(ÖZGEÇMİŞ)

Selim ÇEVİKBAŞ 1983 yılında, Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı.

2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yetişkin Eğitimi Yüksek Lisans Programı’ndan 2013 yılında mezun oldu. 2018 yılında Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Samsun’da başladığı Sınıf Öğretmenliği görevine Ankara’da devam etti. Samsun Havza Ekinpınarı ve Emircik İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. Ankara Altındağ Türkerler İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürlüğü, Altındağ Kavaklı İlkokulu ve Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Halen Mamak Cengizhan İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır .Selim ÇEVİKBAŞ mesleki alanda çeşitli kurs, seminer ve eğitici eğitimlerine katıldı. Ankara Mamak Cengizhan İlkokulu’nda, okulunu e-Twinning projeleriyle, “e-Twinning okulu” yaptı. Ayrıca aynı okulda, Erasmus projesiyle iki tane hareketlilik yapmış olup projeleri halen devam etmektedir.

25.09.2023 190