Türközü Mahallesi Vefa Sosyal Destek Gurubu

Türközü Mahallesi Vefa Sosyal Destek Gurubu

Türközü Mahallesi Vefa Sosyal Destek Gurubu, okulumuz Müdürü Sayın Güray AKPULAT Başkanılığında, Şehit Nuri Pamir Anadolu İ.H. Lisesi Müdürü Sayın Osman Turan KASAPGİL, Hamdi Bulgurlu İlkokul Müdürü Sayın Faik ÖZTÜRK, Batuhan Ortaokulu Müdürü Sayın İlker ŞENOL, Cengizhan İlkokulu Müdürü Sayın Selim ÇEVİKBAŞ, Mehmet Kudret-Süheyla SELÇUK Ö.E.İş Okul Müdürü Sayın Filiz YAMAN ve Türközü Mahallesi Muhtarı Sayın Doğan KARA' nın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

        Türközü Mahallesi vefa sosyal destek grubu, İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması; temel ihtiyaçlarını karşılamak için Türközü Mahallesinde görev yapacak şekilde yapılandırıldı. Gurup Koordinatörü olarak Türközü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü müz Sayın Güray AKPULAT oy birliği ile seçildi.

    Türközü Mahallesi Vefa Sosyal Destek Gurubu; Mamak Kaymakamlık Çağrı Merkezine 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirenlerin, gelen yardım taleplerinden kendilerine yönlendirilenlere yardımcı olacaklardır. 

Türközü Mahallesi Vefa Sosyal Destek Grubuna çalışmalarında başarılar dileriz.

26.03.2020 403

26-03-202026-03-2020