“MY CULTURE TREASURE” E-TWİNNİNG PROJEMİZ

“MY CULTURE TREASURE” E-TWİNNİNG PROJEMİZ

      İnsanlık tarihi, bir kültür kumbarasıdır. Dünya kurulduğundan beri dünya coğrafyasında çok farklı kültürden insanlar yaşamıştır. Dünya için kültür zenginliği, yeni fırsat yeni özgürlüklerin ileri nesillere aktarılmasıdır. İşte bu nedenle kültürlerimizi dünya belleğinde başka bir deyişle kültür kumbaramızda biriktirmeli, her toplumun kültürüne sahip çıkarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamalıdır. Biz eğitimciler taşın altına elimizi koyarak sorumlu birey olarak çocuklarımıza, kültürümüz başta olmak üzere diğer kültürleri de tanıtmayı amaçladık.

  

 

 “My Culture Treasure” eTwinning projemizle, çocukların kendi kültürlerini tanıyıp ve sevdirmek, proje ortaklarının kültürlerini tanımak, kültürel öğeler hakkında bilgi sahibi olması amacıyla 28 öğretmen Türkiye-Romanya kuruculuğunda projemizde yer almıştır. Okulumuz okul öncesi öğretmeni Hülya Salman’ın kuruculuğunda projede

 10 Türk, 6 Romanya, 1 Polonya, 1 Malta,1 Yunanistan, 1 Gürcistan, 1 Sırbistan, 1 Kuzey Makedonya, 1 Bulgaristan, 2 Slovenya, 1 Slovakya, 1 Ermenistan ve 1 Hırvatistan’dan çeşitli branşlarda öğretmenler yer almaktadır.Projemiz 3 ay sürecektir.

 

07.02.2024 42

07-02-202407-02-2024