''SAY HELLO TO SPACE'' E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Çocuklar, etraflarında olan her şeyi gözlemlemeye, keşfetmeye ve onlara anlam yüklemeye çalışırlar. Bu çalışmada, çocukların çok merak ettikleri konulardan biri olan uzay konusu ele alınarak, çocukların neler düşündükleri belirlenmeye çalışılmıştır.Proje Yolculuğumuz, evimizin penceresinden gökyüzüne bakarak başladı Ay’a ilk giden astronotlara eşlik ettik. Dünya’ya uzaydan baktık. Uzay’a gitmişken de diğer gezegenleri görmeden geri dönmedik.

Üç ay sürecek olan proje konularımız, çocukların çok ilgisini çekti. Kurucu ülkeler Türkiye-Romanya işbirliğinde, okulumuz Okul öncesi öğretmeni Emine AKCAKOCA ile farklı  ülkelerden 28 öğretmenin de yer aldığı SAY HELLO TO SPACE eTwinning projesi Ocak ayı sonunda tamamlanacaktır.

04.12.2023 76

04-12-202304-12-2023