“SEA HEROES” E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Teknolojinin gelişmesiyle plastik malzemenin yoğun kullanımı, günümüz toplumlarını tüketim çılgınlığının sarmasıyla birlikte, dünya ve çevre kirliliği yanında denizlerde plastik kirliliği de dünyayı tehdit etmeye başlamıştır.

3 ay sürecek eTwinning projemizle “denizlerde plastik kirliliği” sorununa farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizde bilinç oluşturmayı amaçladık. Öğrencilerimiz okyanus ekosistemi ve deniz canlıları hakkında bilgi edinmeyi teşvik ederek deniz canlıları hakkında bilgi edinecekler. Kuruculuğunu okul öncesi öğretmeni Hülya Salman’ın yaptığı Türkiye-Romanya ortaklı projemizde 10 Türk, 5 Romanya, 1 Malta, 3 Bulgaristan, 1 Gürcistan olmak üzere farklı branşlardan öğretmenler yer alıyor.

07.02.2024 62

07-02-2024